Materiaal

Bestratingswerkzaamheden en grondverzet zijn vaak tijdrovende klussen. Tenminste als dat altijd met de hand zou moeten gebeuren. Machinaal werken bespaart tijd én geld.
JdB Bestratingen en Grondverzet heeft daarom niet alleen de kennis en de kunde, maar ook de (juiste) machines in huis. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan staat het uitgebreide netwerk garant dat zaken snel en afdoende geregeld worden. Alles voor tevreden klanten.

Een voorbeeld uit het wagenpark van JdB is de robotgestuurde machine die snel en netjes diverse verbanden kan leggen als het gaat om straatwerk.

Voor het grotere grondwerk beschikt het bedrijf over (mobiele) graafmachines, maar ook over een shovel en diverse knikmopsen. Met behulp van de juiste machines kan grond, grind, zand, funderingsmateriaal of wat dan ook snel en veilig worden aan- of afgevoerd, of worden verplaatst.

Flexibel
Een stevig en modern (eigen) machinepark betekent dat JdB Bestratingen en Grondverzet snel en flexibel kan schakelen afhankelijk van locatie en/of wensen van klanten c.q. opdrachtgevers. De korte, heldere lijnen binnen het bedrijf staan hier garant voor.

Wilt u de proef op de som nemen? Dat kan!
Neem dan contant met ons op.’