Over ons

Naamgever van JdB Bestratingen en Grondverzet is Johan den Besten. Hij zit al vele jaren in het vak. Als zelfstandig ondernemer heeft hij een grote kennis van zaken, kent hij de mogelijkheden, maar weet ook wat er niet kan. Johan is een enthousiaste ondernemer met passie voor de dingen die hij doet. Tevreden klanten passen prima in zijn straatje.

Het bedrijf is gevestigd in Genderen. Hoefstraat 35 is de uitvalsbasis voor welk karwei dan ook. Afhankelijk van de omvang van het project zet JdB één of meerdere ZZP ‘ers in. Dat zijn stuk voor stuk betrouwbare vakmensen die het klappen van de zweep kennen. 

JdB beschikt over een groot machinepark voor de meest uitdagende klussen. Of het nu gaat om graafmachines, een wals, een dumper, stampers, shovels, een schranklader of een knikmops, JdB werkt ermee!

Groot en klein
JdB Bestratingen en Grondverzet heeft een uitgebreid klantenbestand. Wij werken niet alleen voor grote bedrijven, maar doen ook projecten voor particulieren. Onze inzet voor grote klanten en kleine klanten verschilt niet. De omvang van het karwei maakt voor ons geen verschil. Wij gaan voor kwaliteit en tevreden klanten.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op.